Saartjes Kado
 

ONS BEDRIJF

We hebben ons bedrijf opgericht in 2018 om op maat en naar persoonlijke wensen een cadeau te kunnen aanbieden. Dit bijvoorbeeld gepersonaliseerd met naam, tekst of geboortedatum op een leuk cadeau zoals 'houten' speelgoed, gifts, deco, textiel, kleding of een gekozen product naar eigen wens.

Wij zijn begonnen met Saartjes Kado in de vorm van een webshop. Na bijna 6 jaar vonden wij het tijd worden om nog persoonlijker in contact te komen met de klant, telefonisch, mail of op afspraak, zodat wij het cadeau nog beter kunnen afstemmen naar de wensen van u, daarnaast hebben wij tal van relatiegeschenken en ons assortiment uitgebreid om ook naar wens en personalisatie geschenken voor onder andere bedrijven te creëren.

Door verschillende dealerships van de merken Little Dutch, Hape, Atelier Pierre, Nijntje (Miffy), Het Houtlokael en Mushie, kunnen wij snel en direct leveren. Buiten onze dealerchips hebben wij tal van contacten om samen met tot een mooi cadeau te komen waar u op naar zoek bent en dit volledig gepersonaliseerd. 

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of mail ons direct. 

Saartjes Kado

KVK nummer: 71423869

BTW nummer; NL001794027B62

Het afhalen van uw bestelling of het bekijken van onze producten is mogelijk op afspraak.

Bel ons vrijblijvend voor meer info;
TEAM

Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staan altijd klaar om u met raad en daad te ondersteunen. 
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram