Saartjes Kado
 

WEBWINKEL


Saartjes Kado klassiekers zijn hier te bestellen

Producten

Little Dutch

Little Dutch biedt een breed assortiment van speelgoed voor alle leeftijden. Gemaakt van houten materialen of zachte stoffen in natuurlijke kleuren.

Mr Maria Nijntje XL Miffy

De iconische Nijntje lampen van Mr Maria zijn beroemd en gewild. Nijntje is wereldberoemd en kinderen over de hele wereld herkennen zich in de avonturen die Nijntje beleeft. Met de Nijntje lampen heeft Mr Maria een reeks producten ontwikkeld die voor kinderen vertrouwd en herkenbaar zijn. De eenvoud van Nijntje in combinatie met het strakke design van Mr Maria zorgt voor een warme, sfeervol verlichte kamer.

Nijntje Corduroy knuffels

In verschillende kleuren met naam T-shirt. Schattige Nijntje knuffel gemaakt van corduroy in moderne kleuren. Een echte eye-catcher in de babykamer of om lekker mee te knuffelen.

Het Houtlokael

Het Houtlokael - Naamlampen. De prachtige en unieke houten lampen die perfect zijn voor elke babykamer. Een gepersonaliseerde lamp is niet alleen een liefdevol gebaar, maar ook een waardevol aandenken aan de geboorte van het kindje. Het is een cadeau dat de ouders en het kindje nog jarenlang zullen koesteren.

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@saartjeskado.nl

 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram