Little Dutch

Little Dutch is een sprankelend label voor de allerkleinsten. In ons assortiment vind je originele kinderkamerartikelen en speelgoed. Alle producten zijn met grote zorg speciaal ontwikkeld voor èlke baby- of kinderkamer. De bijzondere designs worden gekenmerkt door mooie materialen en bijzondere dessins. Zo creëer je een prachtig paleisje voor jouw kleintje!

Dit is een greep uit ons assortiment Little Dutch. Zoekt u ander artikel van Little Dutch? Stuur ons dan gerust een mailtje info@saartjeskado.nl

 

Veiligheidswaarschuwing!

Vanuit kwaliteits- en veiligheidsoogpunt ziet Little Dutch er op toe dat de producten niet op een manier bewerkt worden, die gevaarlijk is voor de eindgebruiker (het kind).

Hiervoor hebben zij in 2021 de Verkoopvoorwaarden aangepast en een apart artikel opgenomen:

10.8 Het is verkoper niet toegestaan wijzigingen in of aan de zaken, de verpakking daarvan en/of de daarbij geleverde zaken aan te brengen, waaronder begrepen maar niet beperkt tot wijzigingen in het partijnummer/productienummer van de zaken en toevoeging van de eigen naam of een andere naam anders voor het voldoen aan relevante wettelijke verplichtingen. Het is in ieder geval niet toegestaan de zaken te personaliseren en/of het EAN nummer op de zaken aan te passen.

Wij zijn natuurlijk trots dat wij Little Dutch mogen verkopen en vinden veiligheid natuurlijk ook heel belangrijk. Daarentegen vinden wij het heel jammer dat we de producten van Little Dutch niet meer mogen personaliseren, maar zonder personalisatie blijft het een heel mooi merk welke wij uiteraard blijven aanbieden, maar dan zonder personalisatie.

 

 

 

Sorteer op
 • Little Dutch Blokkenkar Ocean
  Little Dutch Blokkenkar Ocean

  De blokkenkar is voorzien van houten wieltjes en gevuld met gekleurde houten blokken met daarop prachtige tekeningen uit de Ocean collectie zoals een walvis, schelpen en waterplanten.

  € 52,95
 • Little Dutch Blokkenkar Wild Flowers
  Little Dutch Blokkenkar Wild Flowers

  De blokkenkar is voorzien van houten wieltjes en gevuld met gekleurde houten blokken met daarop prachtige tekeningen van bloemen en insecten uit de Wild Flowers collectie.

  € 52,95
 • Little Dutch houten trein
  Little Dutch houten trein

  Houten geboorte trein. Leuk als geboortekado van het merk Little Dutch. Trein is in twee kleuren verkrijgbaar.

  € 24,95
 • Little Dutch Shopper
  Little Dutch Shopper

  Onze shoppers zijn geschikt voor vele doeleinden. Van boodschappentas tot zwemspullentas, de Little Dutch shoppers zijn van alle markten thuis!

  € 1,95
Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Saartjes Kado Bon

© 2018 - 2023 Saartjes Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel