Disclaimer

Disclaimer voor www.saartjeskado.nl

Saartjes Kado (Kamer van Koophandel: 71423869), hierna te noemen Saartjes Kado, verleent u hierbij toegang tot www.saartjeskado.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Saartjes Kado behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Saartjes Kado spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Saartjes Kado. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Saartjes Kado. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Saartjes Kado nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Saartjes Kado. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Saartjes Kado, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht, tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Disclaimer als PDF, klik hier.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Saartjes Kado Bon

© 2018 - 2023 Saartjes Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel