Gepersonaliseerde Stickers

Wij drukken met professionele apparatuur uw gepersonaliseerde stickertekst. Onze gepersonaliseerde stickers worden met de grootste zorg geplotterd uit Vinyl van hoge kwaliteit (merk Oracal). Vul uw eigen benodigde gepersonaliseerde stickerstekst hier beneden in. Selecteer het formaat, het gegevens profiel (naam, (geboorte) datum, gewicht), kleur of eigen tekst (bij eigen tekst,. neem dan contact op voor de mogelijkheden) die u wilt en bestel. De gepersonaliseerde stickertekst kan zowel los als bij producten besteld worden. 

De vinylstickers die wij produceren zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar ook nog eens makkelijk zelf te plakken. Als u het voor de eerste keer doet, kan het er wel moeilijk uitzien. Daarom leggen we je stap voor stap uit hoe je stickers het best kunt plakken. Deze uitleg is van toepassing op stickers die zijn uitgesneden en voorzien zijn van een transfer tape.

Zorg ervoor dat de ondergrond vetvrij en schoon is. Droog het oppervlak daarna goed.

Positioneer de stickers die je gaat plakken op de juiste plek. Meet goed na of alles klopt. Doordat de beschermfolie nog niet verwijderd is, kan dit een vertekend beeld opleveren. Meten doe je vanaf het begin of eind van de afbeelding en niet vanaf de beschermfolie.

Plak de sticker op het materiaal. Haal vervolgens de beschermende folie los van de tekst.  

Strijk de sticker daarna glad. Herhaal dit aan de andere kant en controleer of zich ergens luchtbellen gevormd hebben. Mocht dit zo zijn, dan strijk je ze met onze vinylstickers eenvoudig weg.

Bij vragen of specifieke wensen neem dan contact met ons op.

Coming soon!!!

Sorteer op
 • Eigen stickertekst
  Eigen stickertekst

  Eigen stickertekst

  LET OP! De gepersonaliseerde artikelen kunnen helaas niet geretourneerd worden.

  Speciale wensen in eigen gepersonaliseerde tekst neem dan contactmet ons op!

  € 1,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Saartjes Kado Bon

© 2018 - 2023 Saartjes Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel